Wedden op watersporten – hoe doe je dat?

Heel veel mensen gokken op sportwedstrijden, maar er zijn er maar weinigen die weten dat er ook heel wat geld te verdienen is met het wedden op watersporten. Dus voor je je geld aan slots besteedt (en als je het toch doet, ga dan best even langs bij Slotsverse.com, lees even verder en je zal zien dat deze soort sportweddenschappen best interessant zijn.
1 Wedden op surfen
Deze weddenschappen duiken regelmatig op en er valt ook een aardige duit mee te verdienen. Het surfwereldje is niet al te groot en er zijn telkens maar een handjevol favorieten. De winnaar komt steevast uit de favorieten, alleen moet jij kunnen bepalen wie en dat kan best moeilijk zijn. Doe daarom eerst de nodige research. Kijk naar vorige wedstrijden, ga op zoek hoe de surfers hier vorige jaren presteerden en wat de huidige weersomstandigheden zijn. Als je dan 3 of 4 favorieten overhoudt, raden wij aan ze in een meervoudige weddenschap te plaatsen, dit wil zeggen gekoppeld aan andere wedstrijden. Zo kunnen deze surfers zorgen voor een grote hefboom die je inzet wel 5 tot 10 keer kan opleveren.
2 Wedden op waterpolo
Deze sport verloopt vrij gelijkaardig met handbal met als enige verschil dat het net ietsje trager gaat bij momenten. En dit is waar je je voordeel mee kunt doen. Eerst en vooral zijn er ook weer uitgesproken favorieten in het waterpolo. Als een ploeg thuis speelt en een notering heeft lager dan 1.3 om te winnen, raden wij je aan om hierop in te zetten. Maar even terug naar het tempo bij waterpolo. We hadden gezegd dat het trager verliep dan bij handbal en dit is net een interessant gegeven om live te gaan spelen. Ideaal zou zijn dat je deze wedstrijd ergens live kunt volgen. Wacht vooral tot het laatste kwart van de wedstrijd en kijk of de stand nog gelijk is. Je zal zien dat de kansen zo goed als 50-50 zullen zijn. Nu wacht je af tot één van beide ploegen scoort. Je gaat nu wedden op winst voor deze ploeg en zet je inzet klaar. Nu is het van belang dat de tegenpartij niet meteen tegenscoort. Van zodra de tegenstander mist, plaats je zo vlug mogelijk je weddenschap. Je zal zien dat de winstkansen van jouw ploeg gestegen zijn en zij nu ook een kloof kunnen slaan van 2 doelpunten verschil. Als dit gebeurt, heb je twee mogelijkheden: ofwel wacht je het einde van de wedstrijd af, met natuurlijk het risico dat je ploeg nog gelijkspeelt of wint, ofwel incasseer je je winst al tijdens de wedstrijd. Onze voorkeur gaat uit naar de laatste optie.
3 Wedden op zwemmen
Deze laatste is misschien wel de veiligste optie, omwille van het feit dat de meeste favorieten ook daadwerkelijk de race winnen. Belangrijk is dat je bij zwemmen op grote kampioenschappen gaat wedden, waaraan enkel de grote namen meedoen. Deze keer gaan we vooral inzetten tijdens de ‘qualifiers’. Bekijk hierin de topfavorieten en zoek hun chronos op van de laatste wedstrijden. Wed voor deze favorieten altijd op de optie ‘plaatsen voor de volgende ronde’. Waarom niet wedden op winst in de reeksen? Omdat vele kampioenen nooit helemaal voluit gaan en zich sparen voor de finale. Als uit de reeksen blijkt dat er toch iemand met kop en schouders bovenuit steekt, kan je nog altijd inzetten op winst voor deze naam in de finale.